قتل فجیع پسر ۲۰ ساله با ضربات چاقو| ۲ متهم بازداشت شدند ۴۰ ایرانی در عربستان بستری شدند | هشدار گرمازدگی به حجاج «کمر درد» چه زمانی نیاز به جراحی دارد؟ تازه ترین جزییات از شهادت پلیس دهه هشتادی به دست سارقان در خرمشهر جزییات غرق شدن مرد جوان به خاطر نجات یک کودک اختلالات تیروئیدی در زنان ۸ تا ۱۰ برابر بیشتر از مردان است حریق منزل مسکونی در مشهد دو مصدوم بر جای گذاشت (۱۵ خرداد ۱۴۰۳) + تصویر جزئیات آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در شاندیز | چهار ایستگاه آتش‌نشانی از مشهد اعزام شدند (۱۵ خرداد ۱۴۰۳) + تصویر پیداشدن جوان مفقودشده در خواف پس از ۲ روز جستجو (۱۵ خرداد ۱۴۰۳) جزئیات توقیف خودروی «بنز» قاچاق در مشهد تولد دو رأس مرال ایرانی در پناهگاه حیات وحش آستارا فهرست مهم‌ترین جرائم رانندگی با مبالغ جدید (۱۵ خرداد۱۴۰۳) مبلغ جدید جریمه‌های رانندگی از چه زمانی اجرایی می‌شود؟ | توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا ترافیک پرحجم در جاده‌های تفرجگاهی خراسان رضوی (۱۵ خرداد ۱۴۰۳) خراسان رضوی گرمتر می‌شود (۱۵ خرداد ۱۴۰۳) + جزئیات ابلاغ نرخ‌های جدید جرائم رانندگی (۱۵ خرداد ۱۴۰۳) + ابلاغیه آخرین مهلت انتخاب‌رشته آزمون کارشناسی‌ارشد اعلام شد + جزئیات فرود اضطراری هواپیمای باری در ژاپن + علت تغییر ساعت کار ادارات از فردا (۱۶ خرداد ۱۴۰۳) + جزئیات کیفیت هوای پایتخت در وضعیت سالم قرار گرفت (۱۵ خرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

طرز تهیه کیک خیس

  • کد خبر: ۴۱۶۲۹
  • ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۹
  • ۱
طرز تهیه کیک خیس
کیک خیس بافت نرم و اسفنجی دارد. طعم شکلاتی  این کیک آن را در بین انواع کیک‌های خانگی بی نظیر کرده است.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ امروز می‌خواهیم پخت یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌های خانگی را آموزش دهیم: کیک خیس. بافت نرم و اسفنجی این کیک و طعم شکلاتی اش آن را در بین انواع کیک‌های خانگی بی نظیر کرده است. پخت ساده و راحت این کیک امتیاز دیگر آن است. یعنی می‌توانید بدون نیاز به فر یا توستر آن را آماده کنید.
 
 
مناسب برای: ۸ نفر
مدت زمان پخت : ۹۰ دقیقه
قیمت تمام شده برای هر نفر: ۱۵۰۰ تومان
 
 

مواد لازم:

  • روغن   ۱/۵ لیوان
  • آرد شیرینی   ۲ لیوان
  • شکر   ۱/۵ لیوان
  • شیر   ۱/۵ لیوان
  • کاکائو   ٤ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ   ۳ عدد
  • وانیل  یک هشتم قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر    یک قاشق غذاخوری
 
کیک خیس
 
۱. داخل ظرفی شیر، شکر، روغن و کاکائو را با هم زن خوب هم بزنید تا یکدست شود. از مواد به اندازه یک لیوان برای سس روی کیک بردارید و درون ظرف دیگری بریزید.
 
کیک خیس
 
 
۲.داخل ظرف دیگری تخم مرغ‌ها و وانیل را مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس آن را به مخلوط شیر، روغن، شکر و کاکائو اضافه کنید و باز با هم زن هم بزنید.
 
کیک خیس
 
 
 
۳. آرد و بیکینگ پودر را ۳ بارالک کنید و کم کم به مخلوط اصلی اضافه کنید. در این مرحله دیگر نباید از هم زن استفاده کنید. با یک قاشق، مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
 
کیک خیس
 
 
۴. کف قالب، کاغذ بگذارید ومواد را درون آن بریزید. بعد هم کف قابلمه‌ای که نو نباشد یک کاتر فلزی (وسیله‌ای که برای قالب زدن شیرینی استفاده می‌شود) بگذارید وقالب را روی آن قرار بدهید. از دم کن برای در قابلمه استفاده کنید و اجازه بدهید کیک به مدت یک ساعت با شعله کم بپزد. بعد از خارج کردن کیک از قالب، سسی را که برداشته بودید روی آن بریزید و بعد از خنک شدن کیک، آن را سرو کنید.
 
نکته: این کیک را می‌توان با فر و توستر هم پخت. در فر کیک را باید با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت ٤٥ دقیقه و در توستر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد از پایین به مدت ۳۵ دقیقه بپزید.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ی چیز خوب
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۰ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۱
0
0
خوب بود. ولی بعضی چیز هارو بلد نبودید بیشتر توجه کنیـــــد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->